Köpevillkor

Kontakt

Telefon: 070-3249783
E-post: info@pryltokigt.se
Bankgiro: 5097-4864
Swish: 123 288 81 54

Organisationsnummer: SE8604181696 Innehar F-skattsedel

Villkor & Köpinfo

Priser Priserna är i svenska kronor och inkluderar gällande moms, 25%, vi reserverar oss för prisändringar vid onormalt stora förändringar i valutaläget eller ändrade inköpspriser.

Betalning Betalning sker i förskott, oavsett om du vill ha köpet skickat eller om du vill hämta upp paketet.

Swish: Ange ordernummer eller beställarens namn i kommentaren, glöm inte att inkludera frakten.

Stripe: Med Stripe betalar du säkert med kort

Paypal: Med Paypal gör du säkra överföringar. Du vidarebefordras till PayPal Checkout vid betalning

Payson Checkout: Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett PaysonKonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Leveranstid:
Lagervara: 1-3 arbetsdagar.
Beställningsvara 3-30 arbetsdagar

Leveranskostnad: 39 SEK

Speditörer:
Vi skickar med Posten Sverige och DB Schenker PrivPack

Restnotering
Pryltokigt.se förbehåller sig rätten att restnotera varor som är slut i lager.

Personuppgifter
Personuppgifter används endast för administration inom Patriks Bouleservice/Pryltokigt.se och lämnas inte ut till tredje part.

Ångerrätt
När du köper något på distans finns inte samma möjlighet att granska det man köper innan leverans. Därför har kund möjlighet att inom 14 dagar ångra sitt köp. Kund ska då kontakta Pryltokigt.se och ange att kund ångrar köpet och vill lämna tillbaka det kund har köpt.
Meddela ångerköp inom 14 dagar. PrylTokigt.se bekräftar att kund har ångrat köpet.
Om kund kontaktat Pryltokigt.se inom 14 dagar sker återbetalning kontant/till bankkonto inom 30 dagar.
I annat fall lämnas ett tillgodokvitto på köpt vara.

Kund ansvarar för varan under återleverans till Pryltokigt.se.
Varan ska skickas med en spårbar försändelse hos av kund vald speditör. Inga återbetalningar sker före produktens återförande till Pryltokigt.se är slutfört

Tvist Det bör strävas efter en fredlig lösning som tillfredsställer båda parter. I den händelse tvist som inte kan lösas genom överläggningar mellan parterna, ska tvisten prövas i enlighet med gällande lagstiftning och av domstol.

INKASSO 
Efter förfallodatum skickas en påminnelse via mail, sms eller som telefonsamtal. Denna påminnelse är kostnadsfri. Om påminnelsen inte uppmärksammas eller betalning sker inom 5 arbetsdagar kopplas en Inkassobyrå in på ärendet som i sin tur tar ut avgifter för administration, påminnelseavgift och räntepåslag. Om betalning uteblir även efter kontakt med inkassobyrå lämnas ärendet över till Kronofogden för vidare utredning.

Genom att handla från Pryltokigt.se godkänner du ovanstående villkor
Pryltokigt.se är en del av Firma Patrik Norén Webbutik